Alle actuele aanbiedingen van Tapifloor.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

4e NL Label Duettes kado

Wil je warmteverlies via ramen reduceren? Ga dan voor Duettes. Deze dubbele plisségordijnen hebben een bijzondere honingraatstructuur, waardoor er een stilstaande luchtlaag ontstaat die isolerend werkt. Ervaar het zelf en kom binnen voor advies en een actie waar je warm van wordt: je ontvangt in november de 4e NL Label Duette kado.

5e meter Artelux en Kobe gordijnen kado

Op zoek naar manieren om energie te besparen? Gordijnen zijn isolerend en bovendien een sfeervolle toevoeging aan een ruimte. In november ontvang je de 5e meter Artelux en Kobe gordijnen kado. Kom langs en vraag onze interieuradviseurs naar de voorwaarden.

4e meter NL Label Dublin PVC kado

PVC is een onderhoudsvriedenlijke vloer die lang meegaat. Een slimme en duurzame keuze! De vloer is bovendien ideaal voor vloerverwarming en geleidt warmte goed. Daarmee kan de thermostaat een graadje lager! Benieuwd naar de voordelen van PVC? Kom langs in de winkel en profiteer direct van de 4e meter NL Label Dublin collectie kado.

10% korting op Desso en Parade vloerkleden

Op zoek naar manieren om energie te besparen? Ga voor extra warmte met een comfortabel vloerkleed. Profiteer nu van 10% korting op de vloerkleden van Desso en Parade. Kom langs en vraag onze interieuradviseurs naar persoonlijk advies en de mogelijkheden.

4e meter Desso en Parade tapijt kado

Op zoek naar manieren om energie te besparen? Denk ook eens aan het isolerende en warme effect van tapijt. Hiermee kun je op een gemakkelijke én mooie manier je huis beter isoleren en daarmee energiekosten besparen. Je ontvangt nu de 4e meter Desso en Parade tapijt kado. Kom langs in de winkel voor de uitgebreide collectie en advies!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief